Informatie

Adres: Urb. El Bosque, Portal: 3, 2 H, Santa Nunilon, 03189 Orihuela.

Dit gezellig ingerichte appartement voor 4 personen, bevindt zich op de derde verdieping in Resort El Bosque, dit kan via de lift of trap betreden worden. Het heeft een groot balkon dat is gelegen op het zuiden.

Verder beschikt het over 2 slaapkamers, beide voorzien van een kast. Het appartement heeft een badkamer met twee ingangen, vanuit beide slaapkamers kun je de badkamer betreden. Deze mooi afgewerkte badkamer heeft een inloopdouche met twee wasbakken en een toilet en bidet.

De keuken is voorzien van allerlei moderne gemakken. Hierin treft men onder andere aan: een afwasmachine, oven, magnetron, senseo, grote koelkast met een gedeelte voor diepvries, en een elektrische kookplaat. Er is een ruime woonkamer aanwezig met een eethoek en televisie met Spaanse en Nederlandse zenders.

Ook is er WIFI beschikbaar in het appartement. In het gehele appartement is er climate control aanwezig. Verder heeft het een storage room waar ook een wasmachine en droger aanwezig is.

Mocht je met de auto komen dan is er een vaste parkeerplaats. (nr 306).? In het appartement is roken niet toegestaan.

De accommodatie ligt op 600 meter van het strand. Aan de overkant van het resort, is de supermarkt de Lidl, Burger King, Euromarket,en andere restaurants en winkels, waar je gezellig een terrasje kunt pikken. Orihuela heeft een winkelcentrum La Zenia Boulevard, met allerlei verschillende soorten winkels.

Prijzen:

Hoogseizoen:

juli en augustus 425.00 euro per week.

Middenseizoen:

september tot en met oktober en van april tot en met juni: 325.00 per week

Laagseizoen:

Overige periode:280.00 euro per week. Maandprijs: 725.00 Euro


-Een vijfde persoon is mogelijk maar kost 25.00 euro extra per week.

-Afwijkende aankomst- en vertrekdagen zijn mogelijk in overleg en indien de beschikbaarheid dit toelaat.
-Onder het hoogseizoen vallen de maanden juli en augustus. In de schoolvakanties wordt uitsluitend per week verhuurd.
-De hoogte van de waarborgsom is 150,- euro per verblijf.
-Verbruik van gas, water en licht is inclusief bij normaal verbruik.
-Eindschoonmaak en wassen van het beddengoed is exclusief: kosten 65,- Euro. Met 5 personen kost de schoonmaak 75,00 euro.
-Bedlinnen en handdoeken zijn aanwezig.
-Er is een afhaalservice vanaf het vliegveld, en deze brengt u ook weer aan het eind van de vakantie weer terug naar het vliegveld kosten 50 euro per rit, met een avondtoeslag van 20 Euro. Gelijk bij reservering boeken.

-Er is een mogelijkheid om kinderbedjes/stoeltjes te reserveren. Kosten hiervoor bedragen 15 Euro per week. Gelijk bij reservering boeken.